Llibre Camina, d'Alguer Miquel i Gemma Capdevila

 

EXHAURIT!

El llibre "Camina" és un un llibre de poesia, escrit per l'Alguer Miquel (cantant de Txarango) i il·lustrat per la Gemma Capdevila que parla del viatge. De la crida de l'horitzó. De no quedar-se quiet i sortir a buscar el camí propi. D'emprendre l'aventura de la nostra vida. De viure. De començar.

Els versos de Camina neixen a la carretera durant els últims dos anys. Neixen i creixen de l’experiència de la vida nòmada.

Nosaltres entenem Camina com un regal. És un llibre ple de desitjos. És el nostre cant a la vida.

Camina és un llibre de poesia i il·lustració de 120 pàgines i d'una mida de 20,5 x 12 cm aproximadament.

Un petit llibre universal que, a part d'acompanyar-nos en el camí, també serveix per recaptar diners i ajudar a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum que treballa per donar refugi als que marxen de la guerra.

16,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Sobre els autors:

Alguer Miquel és el cantant de Txarango. Reconegut pels seus posicionaments socials i solidaris gràcies a l'altaveu que li proporciona ser membre d'un grup demúsica influent i de molt d'èxit entre el jovent. Ha col·laborat amb diverses entitats com Pallassos sense Fronteres i s'ha posicionat políticament a favor de la independència de Catalunya. Va forma part de la llista per Girona de la CUP Crida Constituent en una posició simbòlica a les eleccions del Parlament de Catalunya de 2015.

Gemma Capdevila és il·lustradora, té el Grau Superior en il·lustració a l'Escola Llotja de Barcelona, el Postgrau de Publicacions Infantils i Juvenils a l'Escola Eina de Barcelona i el Grau Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt