Entrada INFANTIL concert Lídia Pujol "Iter Luminis" a La Torre de Vallferosa

 

Podeu adquirir les entrades a taquilla el mateix dissabte 1 d'agost

Entrada infantil (exclusiva per a menors de 10 anys, a 10€)
, també disponible l' entrada general, per a majors de 10 anys al preu normal de 20€.

Concert per al dia 1 d’agost a les 21h. a la Torre de Vallferosa del municipi de Torà (La Segarra)una torre del segle VIII de característiques úniques a Catalunya i Europa, amb Lídia Pujol acompanyada diverses corals del territori i l’esbart manresà.

L'entrada inclou un tast de productes artesanals de qualitat al final del concert.

Per aquelles persones que no tenen problemes de mobilitat, l’accés al recinte del concert es farà a peu, per un camí rural (15 minuts). S’aconsella portar un calçat còmode.

Per aquelles persones amb problemes de mobilitat l’organització ha previst un transport en minibus des de l’àrea d’apacament fins al recite del concert.

En qualsevol cas, s’aconsella arribar a la zona una hora o més abans de l’inici del concert, per tal que l’aparcament dels vehicles i l’accés al recinte es pugui fer de la manera més endreçada possible i amb l’objectiu de començar a l’hora prevista

10,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Lídia Pujol, veu.
Mohamed Ayoub, veu.
M. Àngel Cordero, contrabaix i veu
Guillermo Rizzotto, guitarra.
Marta Reixach, gong sinfònic, sruti i monocordi.
Mohamed Soulimane, violí, llaüt, kemanje, panderos.
El Cor de Vallferosa: membres de Coral Sorisons, Orfeó Solsona, Coral Pontsicana, Coral Aires de Marinada (Torà), Coral de Calaf, La Fònica, Cor Ginesta (Cervera), Cor Lieder Càmera, Coral Lacetània de Cervera.Esbart Manresà.

“Iter Luminis: treballs i plaers d’amor" és una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l'experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull, dels quals celebrem els 500 i 700 a aniversari. El concert reuneix obres de diferents etapes històriques i estils i posa a l’abast del públic el procés d’humanització de l’ésser humà. Aquest Camí d’Amor no és només un plaer, és també un Treball, un acte de voluntat i un compromís. Iter Luminis s’inspira en el bé comú, el compromís amb el territori i el llegat patrimonial i ho comparteix particularment amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa.

Un lloc especial en la gira "Iter Luminis - Treballs i Plaers d'amor" serà la Torre de Vallferosa, al municipi de Torà, comarca de la Segarra, el dissabte 1 d’agost a les 21 h.

Vallferosa és una torre del segle VIII de característiques úniques a Catalunya i Europa. Emplaçada al límit de la Marca Hispànica, entre la Segarra i el Solsonès, té 33 metres d’alçada, està molt ben conservada i s’aixeca en un indret de gran interès històric, poc conegut. La seva excel·lència arquitectònica, al centre de Catalunya, pot esdevenir un pol d’atracció com a símbol col·lectiu. Recuperar i divulgar el coneixement de Vallferosa com a espai de confluència i d’identitat territorial és un dels objectius que envolten el projecte ‘Iter Luminis’.

En el concert del dia 1 d’agost, diverses corals del territori i l’esbart manresà s’uniran sota el nom de El Cor de Vallferosa per acompanyar l’actuació. Representants i col·laboradors dels diferents indrets de la gira, es trobaran amb el públic per compartir una nit d’estiu memorable.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt