Joc Mini-Capsa Cotxe eòlic. Conte+maqueta

 

Vols construir un cotxe eòlic? T’agraden les cotxes? El cotxe eòlic és un cotxe molt simpàtic i molt net. Encara que no pot córrer molt perquè no porta gasolina es desplaça gràcies a un globus. Segons la direcció en què col · loquis el globus al cotxe, el cotxe eòlic es desplaçarà cap endavant o cap enrere. Segueix les instruccions i sé creatiu, en aquesta caixa trobaràs unes làmines de fusta pretallades amb làser perquè construeixis el cotxe eòlic més divertit i original que hagis vist.

Vosaltres, els futurs dissenyadors i creadors heu de desmuntar les peces, molt senzill, i seguir les instruccions per construir el cotxe eòlic. Les instruccions són petites pautes però vosaltres, enginyeres del futur, heu de decidir com muntar el cotxe eòlic, si comenceu per una banda o un altre …

18,00 €

Immediata
 

 

La Capsa del COTXE EÒLIC conté:

- La maqueta del cotxe eòlic amb les peces de fusta pretallades en làser
- Instruccions per muntar el cotxe eòlic
- Un globus


Important: El cotxe eòlic porta un globus. Has d’inflar el globus i col·locar-lo en el cotxe. Quan deixis anar el globus aquest es desinflarà i el cotxe sortirà disparat.

Segon quin costat col·loquis el globus el cotxe es mourà endavant o endarrera.

A per totes super cotxe!



Per als nens i nenes en edats entre 4 i 6 anys, el cotxe, és un cotxe eòlic molt original per muntar en família i / o amb els amics, amb els avis, oncles, germans o germanes grans, pares. Per a nens a partir de 6 anys fins a l’edat que es vulgui es poden construir el cotxe eòlic sense necessitat d’ajuda però sempre per compartir.

Estem convençuts que us agradarà!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt