Joc Les meves primeres passes amb Pipo

 

Els meus Primers passos amb Pipo és un programa perquè els menors de la casa s'introdueixin en el món de l'ordinador. Totes les activitats han estat creades perquè els nens, de manera divertida i sense adonar-se'n, estimulin i adquireixin les habilitats necessàries cap a un aprenentatge eficaç. Va dirigit a nens d'entre 1 i 4 anys, però pot utilitzar-se en altres edats, depenent de les necessitats i capacitats de cada subjecte.

Per la seva estructura i funcionament permet potenciar la capacitat d'aprenentatge en les principals àrees i habilitats bàsiques: la memòria visual, verbal, numèrica i auditiva, associació, discriminació, inici a la coordinació grafo-manual (prèvia a la pre escriptura ), llenguatge , càlcul, música, cos humà, ús i maneig del ratolí de manera autònoma, entre d'altres.

La durada de cada joc varia en funció del ritme d'aprenentatge, de les necessitats i capacitats de cada subjecte. No hi ha pressió de temps i en qualsevol moment es pot interrompre i sortir del joc sense necessitat d'esperar que acabi.

31,00 €

15,50 €

Immediata
 

 

Productes relacionats

  • anterior
Dalt