Còmic Les 4 barres. Els herois desperten part 2

 

Hi ha superherois per tot el món excepte als Països Catalans i no se sap per què. D'acord amb la Llei de la Naturalesa hauria d'haver almenys un superheroi per a cada cultura i cada llengua.

Una superheroïna estatunidenca, la Mestra, comença a divestigar el perquè d'aquest misteri. Aquest fet provocarà uns esdeveniments que crearan el Capità Catalunya, i desencadenarà uns successos que atorgaran poders a més catalans. Seran tants els catalans amb poders que la Mestra necessitarà l'ajuda d'altres superherois d'arreu amb experiència, per poder ajudar els superherois catalans a controlar els seus nous poders. Així, superherois de la resta del món vindran a ajudar els novells superherois catalans, que esdevindran origen de moltes llegendes catalanes.

Però el misteri de per què els superherois catalans estaven adormits continuarà, i involucrarà la mitologia catalana. Quan se n'esbrini el motiu, provocarà un impacte tal que modificarà no només l'Univers dels catalans, sinó també el de la resta del món.

3,50 €

Immediata
 

 

Còmic Les 4 barres. Els herois desperten part 2

Volum 2 de 4

Volum 1: Capità Catalunya
Volum 2: Les quatre barres
Volum 3: Els Llegendaris
Volum 4: Els poderosos Balears

Autors: HUMBE - MATOS - RIBEIRO - VIEIRA
Col·lecció: CAPITÀ CATALUNYA
Pàgines: 24

Productes relacionats

  • anterior
Dalt