Agenda de la Terra 2023-2024

 

L'Agenda de la Terra . Curs 2023-2024

Un Curs a la Terra · Agenda escolar per a secundària (ESO/batxillerat/cicles)
Agendes escolars per a secundària, batxillerat i cicles formatius, amb continguts per a estimular l’esperit crític i l’autoimatge.

 

Tres entitats i tres causes

Una edició especial on hi trobareu reportatges sobre les entitats compromeses amb causes de progrés social, cultural i ambiental.
Amb SOS Racisme, el GOB Mallorca i l'APLEC hem elaborat el dossier central. A ells destinarem també una part del benefici de les vendes de les agendes.

Un equip de pedagogs, educadors ambientals, periodistes, il·lustradors i professors hi han treballat tot l’hivern i els hem situat en dates avinents i amb il·lustracions inèdites i fragments de lletres de cançons -que es poden escoltar en una llista de reproducció- per a motivar-ne la lectura.

11,95 €

Immediata
 

 

L’Agenda de la Terra. Curs 2023-2024

Les pàgines comunes inclouen:

Calendari i organitzador del curs
Agenda escolar de setembre de 2023 a agost de 2024


Recursos:

8 pàgines de reportatge sobre lluites populars en defensa del medi
Àrea idiomàtica de la llengua
Mapa polític del món
Taula periòdica dels elements
Càlcul d’àrees, longituds...
Irregular verbs in english


14,8×21,2cm / 128 pàgines / Relligades en espiral contínua / cobertes impreses a quadricromia sobre cartolina gràfica de 360g / interiors impresos a dues tintes planes sobre paper ecològic de 80g / fulls de recursos i mapes impresos a quadricromia sobre paper ecològic de 80g / tot amb la certificació de la cadena de custòdia FSC / puntes arrodonides / sobrecobertes rígides opcionals

Productes relacionats

  • anterior
Dalt