Samarretes unisex

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són pr...

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són propis, però també disposem de dissenys d'entitats o il·lustradors externs.

En aquesta pàgina trobaràs:

samarretes catalanesSamarretes independentistes

Samarretes amb l’estelada, activistes, que apel·len a la sobirania nacional i la desobediència. Si ets dels que no es queden a casa, t’enamoraran les nostres samarretes amb frases com “referèndum o referèndum”, amb el lema “Sense desobediència no hi ha independència” o “Freedom Catalan Countries”. Mostra el teu esperit rebel i surt al carrer amb les nostres samarretes independentistes.

samarretes originals divertidesSamarretes originals i divertides

Porta l’humor més català amb les nostres samarretes originals. Si ets de la broma i sempre fas riure als teus amics aquestes samarretes t’aniran com anell al dit. Rodolins, dites populars i gags de la cultura catalana amb un toc d’allò més original i divertit. Perquè més val prendre’s la vida amb humor!

samarretes urbanesSamarretes urbanes

Porta la cultura del carrer a la teva samarreta. Fuig de les samarretes comercials i defensa les teves idees amb les nostres samarretes urbanes. Missatges com “Escac i mat al rei”, “Obre els ulls” o amb l’estampat “Ressaca”.

samarretes sportSamarretes esportives catalanes

Samarretes de la selecció catalana i diferents equips de futbol catalans. Troba la samarreta esportiva de l’equipament original o amb il·lustracions i gags dels principals equips dels Països Catalans.

samarretes banderaSamarretes internacionalistes

Aquest esperit rebel que lluita per la llibertat no només hi és als Països Catalans, també existeix a altres nacions com al País Basc, a Galícia, a Escòcia, a Ocitània, a Palestina... Des de Productes de la Terra també donem suport a tots aquells col·lectius que segueixen lluitant pel reconeixement de la seva llengua i la seva cultura a través de les nostres samarretes internacionalites.

samarretes muntanyesSamarretes de les nostres muntanyes

Per a tots aquells amants de les muntanyes i escaladors del Pirineu, Montserrat, Montseny, Pedraforca, el Montsant... O per a tots aquells que volen lluir orgullosos la samarreta de les seves muntanyes i serralades.

samarretes per regalarSamarretes Souvenirs

Pels qui han visitat els Països Catalans i es volen emportar un bonic record, tenim samarretes de les ciutats i barris més emblemàtics, de les nostres festes populars i samarretes del tipus I LOVE CATALONIA.

Samarretes freakSamarretes frikis

T’agrada la informàtica i et veus obligat a arreglar qualsevol traste elèctric? La incompetència de la gent a vegades et fa pujar la mosca al nas? T’entenem perfectament i per això hem dissenyat aquestes samarretes, perquè deixis clar a tothom que saber d'informàtica no és motiu de ser esclau de ningú.

Més
  • Samarreta "Ieu, occitan" Samarreta de cotó de qualitat, que du estampat al pit la frase "Ieu, occitan" (jo, occità) i la creu occitana. Un bon disseny per donar a conèixer al món la nació occitana!

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó de qualitat amb l'estampat al pit d'un divertit esportista que practica el nostradíssim esport del "porroning". Un disseny actual per una tradició ben nostrada!

    15,00 €
    disponibilitat
  • La samarreta de Barcelona, la ciutat de moda, que està "on fire" darrerament.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta editada pel Casal Català d'Irlanda amb el lema "Always and evertywhere - Faithful to Catalonia" (ara i sempre, fidels a Catalunya).Col·labora amb el Casal Català, que organitza activitats de

    12,50 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó de qualitat en color negre o verd, segons la teva el.lecció, amb la senyal que et trobes en "zona tropical" i que aquí hi ha certes herbes que hi són permeses. )

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta del Correllengua 2015, organitzat per la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), dedicat enguany a la figura d'Ovidi Montllor.Tots els beneficis de la venda d'aquest producte van

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta anti-monàrquica, edició especial per al partit d'aquest 30 de maig de Final de la Copa del Borbó. La impressió duu un xiulet amb emblema anti-monàrquic i la frase "Els catalans no tenim rei"

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta anti-monàrquica, edició especial per al partit d'aquest 30 de maig de Final de la Copa del Borbó. La impressió duu un xiulet amb emblema anti-monàrquic i la frase "Els catalans no tenim rei"

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó taronja de primera qualitat amb l'estampat d'una senyal i una indicació de "Ressaca", ideal per possar-se-la un dia de cada dia o un diumenge al matí desprès d'una bona nit de

    15,00 €
    disponibilitat
  • Dels creadors de la samarreta "Vull Butà" i "En procés" arriba "Born to be alive", una divertida samarreta que mostra un membre de la Coronela en posició "dancing" i el lema "Born to be alive", en

    15,00 €
    disponibilitat
  • El poble de Rasquera (Ribera d'Ebre) ha apostat per la plantació de marihuana als seus terrenys.En aquests moments la proposta està en fase de votació per part dels veïns que decidiràn si finalment es

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta commemorativa del més impactant discurs de l'amiga Rita, la ja famosa Crida de Falles del 2015, la del Caloret del invierno, el caloret de l'estiu, el caloret del gin-tònic... :-DDD

    15,00 €
    disponibilitat
  • Dels creadors de la samarreta "Vull Butà" o "En procés" arriba el model "Preparats, llistes, JA!", de cara a les eleccions del 27S, i en color blanc, ideal per anar a la Via Lliure 2015.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de la Plataforma Sobirania i Progrés, que defensa que el benestar de la societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena.

    12,00 €
    disponibilitat
  • 15,00 €
    disponibilitat
  • anterior
Dalt