Samarretes unisex

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són pr...

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són propis, però també disposem de dissenys d'entitats o il·lustradors externs.

En aquesta pàgina trobaràs:

samarretes catalanesSamarretes independentistes

Samarretes amb l’estelada, activistes, que apel·len a la sobirania nacional i la desobediència. Si ets dels que no es queden a casa, t’enamoraran les nostres samarretes amb frases com “referèndum o referèndum”, amb el lema “Sense desobediència no hi ha independència” o “Freedom Catalan Countries”. Mostra el teu esperit rebel i surt al carrer amb les nostres samarretes independentistes.

samarretes originals divertidesSamarretes originals i divertides

Porta l’humor més català amb les nostres samarretes originals. Si ets de la broma i sempre fas riure als teus amics aquestes samarretes t’aniran com anell al dit. Rodolins, dites populars i gags de la cultura catalana amb un toc d’allò més original i divertit. Perquè més val prendre’s la vida amb humor!

samarretes urbanesSamarretes urbanes

Porta la cultura del carrer a la teva samarreta. Fuig de les samarretes comercials i defensa les teves idees amb les nostres samarretes urbanes. Missatges com “Escac i mat al rei”, “Obre els ulls” o amb l’estampat “Ressaca”.

samarretes sportSamarretes esportives catalanes

Samarretes de la selecció catalana i diferents equips de futbol catalans. Troba la samarreta esportiva de l’equipament original o amb il·lustracions i gags dels principals equips dels Països Catalans.

samarretes banderaSamarretes internacionalistes

Aquest esperit rebel que lluita per la llibertat no només hi és als Països Catalans, també existeix a altres nacions com al País Basc, a Galícia, a Escòcia, a Ocitània, a Palestina... Des de Productes de la Terra també donem suport a tots aquells col·lectius que segueixen lluitant pel reconeixement de la seva llengua i la seva cultura a través de les nostres samarretes internacionalites.

samarretes muntanyesSamarretes de les nostres muntanyes

Per a tots aquells amants de les muntanyes i escaladors del Pirineu, Montserrat, Montseny, Pedraforca, el Montsant... O per a tots aquells que volen lluir orgullosos la samarreta de les seves muntanyes i serralades.

samarretes per regalarSamarretes Souvenirs

Pels qui han visitat els Països Catalans i es volen emportar un bonic record, tenim samarretes de les ciutats i barris més emblemàtics, de les nostres festes populars i samarretes del tipus I LOVE CATALONIA.

Samarretes freakSamarretes frikis

T’agrada la informàtica i et veus obligat a arreglar qualsevol traste elèctric? La incompetència de la gent a vegades et fa pujar la mosca al nas? T’entenem perfectament i per això hem dissenyat aquestes samarretes, perquè deixis clar a tothom que saber d'informàtica no és motiu de ser esclau de ningú.

Més
  • Samarreta unisex amb la simpàtica il·lustració de la Mulassa i el Lleó de Reus jugant a futbol, amb una Pilota del Club de Futbol Reus Deportiu. Diversos colors. Model disponible també en samarreta

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó amb la impressió de la silueta del turó de Burriac i el castell de Sant Vicenç, la seva altitud i la comarca a la que pertany (Maresme). Ideal per amants de la muntanya.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de Prades, amb il·lustració de la coneguda font de la vila vermella.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Mantingueu la calma i beveu vi del priorat. Perque el bon vi s'ha de veure amb calma, assaborint cada glop i gaudint dels olors i sabors!

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó amb la impressió de la silueta del cim del Pedraforca, la seva altitud i la comarca a la que pertany (Berguedà). Ideal per amants de la muntanya i/o berguedans/es orgullosos/es.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta "Obre els ulls" Samarreta de cotó de qualitat amb l'estampat al pit del missatge "Tanca la TV, obre els ulls", amb una televisió espatllada. Una samarreta per sortir al carrer a respirar i

    15,00 €
    disponibilitat
  • 15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó de qualitat de color blanc, amb drac similar al que Jaume I duia al casc i la inscripció "Països Catalans".

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta "Botifarra de pagès! de cotó de qualitat de color negre amb il·lustració d'una dona obrera fent una Botifarra.I és que no hi ha res com fer una bona botifarra per quedar-se ben a gust! :-)

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó de qualitat amb una divertida advertència on s'avisa que "A casa parlem català per molestar", la samarreta més idònia per a ser boicotejat però amb respecte! -DSamarreta editada pels

    15,00 €
    disponibilitat
  • 10,00 €

    Samarreta de cotó de qualitat amb l'estampat al pit "L'autonomia que ens cal és la de Portugal" Reedició de la samarreta històrica de la cançó dels berguedans Brams .

    15,00 €
    disponibilitat
  • 15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta d'aficionat del Club de Futbol Reus Deportiu amb la impressió de la frase "Sentiment Roig i negre" i l'escutMaterial oficial del Club Futbol Reus Deportiu.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta d'aficionat del Club de Futbol Reus Deportiu amb la impressió d'uns hexàgons roig i negres i l'escut.Material oficial del Club Futbol Reus Deportiu.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta "Euskal Herria - Països Catalans"Samarreta de cotó negre amb l'estampat de l'unió dels Països Catalans amb Euskal Herria, units pel procès d'alliberament nacional d'ambdos països. La

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta amb la inscripció "Sóc de Micropoble", ideal per tota la gent que viu o se sent de poblets petits (es considera micropoble tot aquell que té menys de 500 habitants).Samarreta dissenyada pels

    15,00 €
    disponibilitat
  • 15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta del grup musical Orxata Sound System

    14,00 €
    Exhaurit
  • Samarreta del grup musical Orxata Sound System

    14,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta "Independència Països Catalans" Aquest model no està per històries ni intencions dissimulades, va fer feina i deixa ben clar el missatge: "Independència Països Catalans" acompanyat d'una

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta de cotó de qualitat del grup mallorquí "Oprimits" . Disponible en roig i en negre.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta "Brams" de cotó de la mítica banda Bergadana, que du estampat el logotip del grup al pit.

    15,00 €
    disponibilitat
  • Sabem que estàs enganxadet a la xarxa social de moda. Que no aguantes ni un segon quan et fan una menció i corres a agafar el mòbil a veure qui ha estat. Aquesta és la TEVA samarreta. Enganxat a

    15,00 €
    disponibilitat
  • Samarreta amb el logotip del grup de música penedesenc "Eina"

    15,50 €
    disponibilitat
  • anterior
Dalt