Joc Rol Etern estiu

 

Un joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles.

En un món post-apocalíptic ocupat per una natura implacable, els personatges són vaivers traumatitzats per l'adveniment del mar de fulles que malden per guarir les seves ferides psíquiques i ser acceptats, finalment, dins d'una comunitat. Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland.

Un sistema senzill i encarat a la narració amb regles especials per guarir el trauma psicològic dels personatges.

16,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Full de personatge

Vaivers pregenerats


Greg Saunders

Ha arribat l'hora. El món ha canviat.

L'esdeveniment ha portat el mar de fulles al nostre món, un immens bosc que ha ofegat les ciutats i ha ensorrat la civilització en una nit. Del bosc arriba la crida, un reclam per als dèbils que delma la població. Com a conseqüència només hi romanen bosses d'humanitat, resistint el cant de sirena dels boscos. Dins els inacabables boscos hi ronden els perduts –aquells que han vist la seva voluntat ofegada per la crida– i els salvatges, que han oblidat que un cop van ser humans.

Tu ets un dels pocs que poden resistir la crida. Un vaiver, resistent al reclam del bosc per les cicatrius d'un passat que no pots oblidar. El teu turment et serveix d'escut, però et porta a l'aïllament. Allò que més anheles és ser benvingut en una comunitat, però mai no hi seràs veritablement acceptat fins que no siguis capaç de superar el teu passat. Per fer-ho t'hi has d'enfrontar i derrotar els dimonis que et persegueixen.

Què arriscaràs per redimir-te?

Etern estiu, un joc de rol de desolació i redempció dins el mar de fulles.

Traducció de l'anglès. Títol original: Summerland. 15x23cm. 180 pàgines.
ISBN: 978-84-935248-8-3

Productes relacionats

  • anterior
Dalt