Llibre El gran llibre dels bolets

 

Tot el que et cal saber sobre els bolets a Catalunya. Amb rutes per fer amb nens o arribar-hi en transport públic. Conèixer-los, trobar-los i cuinar-los!

Amb fotografies de les espècies més buscades, mapes detallats, calendaris de recol·lecció, noms populars, vegetació associada… Per conèixer els millors bolets dels nostres paisatges, aprendre a trobar-los i també a cuinar-los. L’expert boletaire Marc Estévez et convida a endinsar-te als boscos d’arreu del territori i descobrir, un cop més, el secret més ben guardat que s’hi amaga. Amb recorreguts comarca a comarca per convertir cada sortida en una experiència única, divertida i enriquidora. Amb exhaustives fitxes il·lustrades que orientaran els neòfits i picaran la curiositat dels buscadors veterans. I amb una fantàstica selecció de receptes per gaudir-ne a l’aperitiu, al primer plat, al segon… i fins i tot a les postres!

21,90 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

El gran llibre dels bolets

Tot el que et cal saber sobre els bolets a Catalunya. Amb rutes per fer amb nens o arribar-hi en transport públic. Conèixer-los, trobar-los i cuinar-los!

Marc Estévez i Casabosch

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

TemàticaBoletaires

Productes relacionats

  • anterior
Dalt