Quadre Quatre Barres - 2010 ECAT30

 

Quadre original de 44x22 cm, corresponent a la col·lecció "Quatre Barres - 2010" <! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal" mso-tstyle-rowband-size:0 mso-tstyle-colband-size:0 mso-style-noshow:yes mso-style-parent:"" mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt mso-para-margin:0cm mso-para-margin-bottom:.0001pt mso-pagination:widow-orphan font-size:10.0pt font-family:"Times New Roman" mso-ansi-language:#0400 mso-fareast-language:#0400 mso-bidi-language:

88,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Quadre original de 44x22 cm, corresponent a la col·lecció "Quatre Barres - 2010" del col·lectiu d'artistes ART de la terra.

La combinació perfecta de qualitat a un preu òptim, que s'aconsegueix fent obra seriada on totes les peces són originals i úniques. (s'adjunta certificat d'autenticitat).

S'envia convenientment embalat i protegit per tal que arribi al seu destí en perfectes condicions.

Aquest quadre com tot els d'Art de la terra, és original i pintat a mà, utilitzant tècniques mixtes on combinant diversos materials aconsegueixen la textura desitjada. És una peça única i de màxima qualitat.

El llom del quadre va pintat de manera que no és necessari emmarcar-lo. El quadre està envernissat, firmat, datat i porta un certificat d'autenticitat.

La tela és de fibres naturals i va muntada sobre un bastidor de fusta de 35mm, que du cunyes als escaires per poder tensar la tela òptimament.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt