Entrada Tastautors 2015 Marcel Pich / Línia Maginot

 

Concert del cicle Tastautors de Cardedeu.

23 de gener, a les 22h, a la Sala Sarau (Cardedeu), amb Marcel Pich cantant Guillem d'Efak i Línia Maginot.

Tota la informació detallada a www.tastautors.cat

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

L’any passat en fèiem deu i ara ja en seran onze! L’Associació Cultural l’Esquellot ens hi hem tornat a posar per oferir-vos una nova entrega del Tastautors: el cicle de música que acosta propostes musicals de petit format i d’arreu dels Països Catalans a Cardedeu.

Aquest any, tindrem un Tastautors per a tots els gustos i aires. Sentirem tonades d’un gracienc empeltat al Pla de l’Estany a l’Off Tastautors: en Pau Vallvé ens deixarà tastar el seu darrer disc. Tindrem accent de Girona amb el grandíssim Adrià Puntí. I amb origen navarrès i establert al Baix Llobregat, farà cap a Cardedeu una joia musical de la fornada d’aquest darrer any: Xavia Alías. També tindrem l’accent de Palma que ens durà el jove Marcel Pich que recupera l’obra de l’eclèctic mallorquí Guillem d’Efak en el vintè aniversari de la seva mort. I de la costa penedesenca, al Garraf, fem venir els Línia Maginot, amb el seu enèrgic i divertit directe potenciat per Guillem Albà, l’ànima del grup. I per tal que no perdem el nord, el dia 30 el començarem al capdamunt de tot amb el rossellonenc Pere Figueres, un dels cantants més emblemàtics de la Nova Cançó a la Catalunya Nord. Després, des del sud, ens visitarà un toc d’apitxat de l’Horta amb la veu de Miquel Gil, que compartirà escenari i l’espectacle Nus amb el mític Pep Gimeno Botifarra, del cor de la Costera socarrada. Finalment, el vespre del diumenge 1 de febrer descobrirem, de pre-estrena, la nova proposta del vallesà Joan Boada de la Carrau: Bandulimejant.

Com veieu, vindran propostes del nord, en vindran del sud, i de terra endins i de mar enllà, de nova fornada i de fa temps, per omplir de música els divendres de gener a diverses sales cardedeuenques!

Aquest gener, el Tastautors ens ofereix poder passar els divendres al vespre a la llum càlida d’espelmes sobre estovalles negres de vellut, amb músiques ben triades per farcir un menú selecte, dedicat als paladars intrèpids, disposats a descobrir, assaborir i gaudir la música en directe.

L’espectacle és a punt de començar, aquí mateix, a un pam de terra, a un pas del públic, al caliu de les sales que ens fan sentir la cultura ben a prop i dels artistes, programadors, patrocinadors i col·laboradors que ens l’ofereixen en safata. I s’apaga la llum, i s’il·lumina l’escenari, i apareixen unes figueres silencioses que ben aviat el trencaran, el silenci. Aplaudiments. L’espectacle recomença gràcies a tots ells!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt