Entrada concert Txarango+Séptimo A a Solsona

 

Entrada per al concert dels grups Txarango i Séptimo A a Solsona (Sala Polivalent) el proper 21 de novembre a les 12 de la nit.

Entrada anticipada: 10€ / 12€ a taquilla

10,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 
Txarango oferirà a Solsona el 21 de novembre dins la gira “La Tempesta”. La cita, probablement la que més expectació genera d’entre l’oferta musical d’enguany a la ciutat, serà a les dotze de la nit a la Sala Polivalent amb els solsonins Séptimo A de teloners. Les entrades anticipades costen 10 euros i a taquilla, 12.

Conjunt de fusió musical amb el reggae com a base, Txarango va néixer el 2010. Des d’aleshores ha publicat dos treballs, el darrer dels quals és Som Riu, i ha rebut el reconeixement de la crítica i el públic amb diversos premis Enderrock, Arc i Altaveu.

El dia 21 Séptimo A tornarà a compartir escenari amb la banda ripollesa. Amb orígens el 2008, aquesta formació solsonina té un repertori de versions de temes clàssics dels anys 80 i 90 fins a cançons d’èxit actuals. Els solsonins també tenen algun tema propi, com “La festa dels parits”, del qual fa un any van enregistrar el primer videoclip.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt