Guia "Vinologue Montsant" (in english)

 

Guia EN ANGLÈS d’enoturisme de la DO Montsant, amb 64 elaboradors i 225 vins.

La DO Montsant, sovint a l’ombra de la més coneguda DOQ Priorat, ha aconseguit superar el repte de ser una de les denominacions d’origen més noves de Catalunya. En la dècada i escaig des de la seva creació el 2001, ha demostrat any rere any que els seus vins són molt més que “Priorats barats” i que els cellers familiars que hi han estat elaborant vins durant segles han desenvolupat un estil propi. Tan sols a una hora i mitja de Barcelona, la DO Montsant és una regió fascinant de la comarca del Priorat, alhora ferèstega i acollidora, plena de pintorescos poblets on a vegades sembla que el temps s’hagi aturat i on la gent ha aconseguit prosperar gràcies al vi.

Aquesta guia d’enoturisme ofereix fitxes individuals de 64 elaboradors dins de la regió de la DO Montsant, i notes de tast de 225 vins. A més també s’inclouen mapes detallats de cada subzona amb informació pràctica, un llistat dels raïms que defineixen la regió, especialitat gastronòmiques i un repàs a la història vitivinícola que es remunta com a mínim vuit segles.

19,00 €

Immediata
 

 

In english:

A regional guide to enotourism in Catalonia including 64 wineries and 225 wines
Often mistakenly referred to as the “affordable Priorat” which it wraps around, the DO Montsant was established just 10 years ago but has been a land of family winemakers for centuries.

A rolling landscape, it’s boxed in by the sharp, craggy Montsant mountain range from which the wines receive their name. Countless lovely old vines (older even than those in neighboring Priorat) of Grenache, Carignan, and Tempranillo form the backbone of the wines in this crescent shaped zone.

The first edition of this enotourism guide has 64 extensive winery profiles in Montsant with GPS coordinates, hundreds of full color photos, maps, and tasting notes for 225 wines.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt