Ampolla de vi "Brivall", de la Colla Castellera Brivalls de Cornudella

 

NO DISPONIBLE

Després de gairebé dos anys del ressorgiment de la Colla Castellera Brivalls de Cornudella, d'entre la colla va sorgir una idea molt interesant: la de crear un vi casteller; un vi que unís el que fan amb el que son. No podia ser que una colla d'una terra coneguda arreu pel seus vins, no en tingués un de propi.

1 ampolla: 7€
3 ampolles: 15€ (a partir de 3 ampolles, només 5€/unitat)

7,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

NOTA DE CATA

Vista: De color grana intes, recorda la confitura de groselles negres, amb un fons suau i torrat procedent de l'envelliment en barriques.

Olor: En nas presenta un bon retrò a torrats i fumats. Apunts d'aromes a galetes dolces, confitures de fruites negres i fins i tot un rerefons a vainilla i encens.

En boca: Presenta un excel·lent "bouqué" d'estil tradicional i elegant. És amable i equilibrat i presenta un final suau i agradable al paladar. Predominen les notes de fruites molt madures i àcides ; gerds, prunes, cassis, etc... i en segon terme: els tanins dolços.

Maridatge: És un vi ideal per a beure a copes. El seu estil lliure li permet ser acompanyat tan de formatges, de carns, fins i tot d’algun postre dolç.

FITXA TÈCNICA

Elaborador – Embotellador: Celler Ronadelles,S.L.

Denominació d’Origen: DOMONTSANT

Varietats i percentatges: 50% Garnatxa negra i 50% Samsó

Finques productores: La Vedrenya - Mas d’En Salvat

Característiques de la collita 2010: Destaca la gran intensitat fruital com a conseqüència de les condicions climàtiques originades per una primavera plujosa i un estiu sec i calorós (el cicle vegetatiu es va accelerar degut a les bones temperatures). Maduració del raïm pausada a partir del verolat, entre 50 i 70 dies fins la verema, segons varietat. El contrast tèrmic entre dia i nit va mantenir un bon nivell d’acidesa.

Estricta i minuciosa selecció del raïm a la vinya, desestimant part de la producció en cerca de major concentració i qualitat del raïm.

Vinificació: Verema i tria manual al camp en caixes de 15 Kg, amb posterior tractament tèrmic a 5°C. Fermentació a temperatura constant de 25°C controlada informàticament en dipòsits de 20 i 50 Hl. “Pigeage” i remuntats per gravitació en funció de la varietat i la potència d’extracció. Maceració de les pells d’entre 18 i 22 dies ajustada al potencial de cada varietat i parcel·la. Es disminueix la pressió de la premsa per tal prolongar el premsat.

Criança: 10 mesos en botes de roure francès i americà. Botes de 300 i 400 L respectivament. Malolàctica en botes i criança sobre lies fines.

Embotellat:

. Clarificat amb albúmina d’ou.

. Filtració oberta.

. Embotellat per decantació respectant la lluna.

Perfil del vi: Brivall 2010 és fi, complex i elegant en nas. Destaquen les notes de fruites vermelles madures i els aromes torrefactes. En boca és amable i equilibrat; els tanins dolços aporten un tacte suau al paladar.

Recomanacions: Degut al seu bon potencial de guarda es recomana decantar-lo per disfrutar de la seva complexitat.

Mantindrà totes les seves virtuts durant els pròxims 6 anys.

QuantitatDescompteEstalvieu
3 2,00 € Fins a 6,01 €

Productes relacionats

  • anterior
Dalt