Entrada obra de teatre “PEP TALK" a Reus

 

Entrada per assistir el proper divendres 7 de febrer. 21.30 a l'obra de teatre “PEP TALK” d’Albert Ramos a Centre d'Art Cal Massó de Reus.

Actor Pep Garcia-Pasqual.
Direcció: Iban Beltran

ATENCIÓ: LES ENTRADES NO S'ENVIEN FÍSICAMENT PER MISSATGER. S'ENVIEN PER E-MAIL I TAMBÉ US LES PODEU DESCARREGAR DES DE LA VOSTRA ZONA DE CLIENT DE PRODUCTESDELATERRA.

SI ESCOLLIU EL MODE DE PAGAMENT D'INGRÉS BANCARI, CAL FER L'INGRÉS COM A MOLT TARD 2 DIES ABANS DE L'ESDEVENIMENT. SI QUAN RETIREM DE LA VENDA LES ENTRADES NO ESTAN PAGADES, LES ANUL·LAREM.

8,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

SINOPSI:
Durant la temporada 2012-2013, l’exentrenador del FC Barcelona Pep Guardiola no va entrenar cap equip de futbol. Què devia fer durant aquell temps? La resposta: una conferència sobre el mètode que ell va emprar al Barça i com aplicar-lo al món dels negocis. Un mètode que té molt a veure amb la manera de fer dels catalans. Pep també aprofitarà per parlar d’altres coses que fins ara no havia gosat explicar en públic. Pep Talk és un monòleg de ficció en clau d’humor, escrit per Alberto Ramos, traduït per Sílvia Sanfeliu, dirigit pel cambrilenc Iban Beltran i amb Pep Garcia-Pascual en el paper de Pep Guardiola. I també és una oportunitat única per descobrir la persona que s’amaga darrere del personatge.

Aquesta obra inicialment estrenada a Dublín que posteriorment va passar per Nova York en versió anglesa, arriba ara a Catalunya en la versió en català. Primer es representarà a Manresa, continuarà a Reus i a l’abril arribarà a la cartellera de Barcelona.

Preu 8 anticipada / 10 guixeta

Productes relacionats

  • anterior
Dalt