Entrada Tastautors 7/2. La Iaia i Joan Dausà i Els Tipus d'Interès

 

Entrada per la quarta sessió del Festival Tastautors, 10è cicle de música nostra, el 17 de gener de 2014 a Cardedeu, amb La Iaia i Joan Dausà i els Tipus d'Interès.

Hora: 22.00 h. Lloc: Sala Cecuca Entrada: 14 € anticipada i 15 € a taquilla

ATENCIÓ: LES ENTRADES NO S'ENVIEN FÍSICAMENT PER MISSATGER. S'ENVIEN PER E-MAIL O BÉ LES PODEU DESCARREGAR DEL VOSTRE COMPTE DE PRODUCTESDELATERRA.

SI ESCOLLIU EL MODE DE PAGAMENT D'INGRÉS BANCARI, HAUREU DE FER L'INGRÉS 2 DIES ABANS DEL CONCERT COM A MOLT TARD. SI QUAN RETIREM DE LA VENDA LES ENTRADES NO ESTAN PAGADES, LES ANUL·LAREM.

14,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Hora: 22.00 h
Lloc: Cecuca
Entrada: 14 € anticipada i 15 € a taquilla
Comprar Entrades

La Iaia
Van venir al Tastautors quan tot just cantaven que volien ser la seva iaia, en directe i amb sols una maqueta editada. Van guanyar el concurs Sona9. Van
tornar a Cardedeu per un concert vermut del Garitu quan tenien “Les ratlles del banyador” en ment. I aquest any, ben carregats de màgia, són un dels plats forts de la darrera nit. “On és la màgia”, el seu darrer disc, sembla que trenqui amb tota la resta sense perdre el nord. La Iaia ha evolucionat i ara sorprenen amb un viratge de 180 graus cap al pop-rock sintetitzat, perfilat amb la cura de cada un d’aquests grans músics que conformen aquest trio de Vic.


Joan Dausà i els tipus d’interès
Joan Dausà i els Tipus d’Interès és la proposta musical resultant de combinar les cançons del polifacètic Joan Dausà amb un conjunt de músics de confiança com Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Eloi Isern. Més tard s’hi van afegir Àxel Pi (Sidonie), David Romero i Toni Llàcer (Hans Laguna). Junts han esdevingut els “tipus d’interès”. Tots plegats tornen al Tastautors després de voltar i fer-se sentir per tot arreu. Sonen i ressonen a la ràdio; els oients d’iCat.cat el van escollir millor disc del
2012. Ja són una peça clau del panorama musical català actual. Darrerament,han creat la banda sonora original de la pel·lícula “Barcelona, nit d’estiu”!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt