Entrada Tastautors 31/1. La cançó necessària + Solé

 

Entrada per la tercera sessió del Festival Tastautors, 10è cicle de música nostra, el 31 de gener de 2014 a Cardedeu, amb La cancó necessària (Pau Alabajos, Meritxell gené, Cesk Freixas, Jordi Montañez, Josep Romeu i Enric Valor) i Solé

Hora: 22.00 h. Lloc: Sala Sarau Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

ATENCIÓ: LES ENTRADES NO S'ENVIEN FÍSICAMENT PER MISSATGER. S'ENVIEN PER E-MAIL O BÉ LES PODEU DESCARREGAR DEL VOSTRE COMPTE DE PRODUCTESDELATERRA.

SI ESCOLLIU EL MODE DE PAGAMENT D'INGRÉS BANCARI, HAUREU DE FER L'INGRÉS 2 DIES ABANS DEL CONCERT COM A MOLT TARD. SI QUAN RETIREM DE LA VENDA LES ENTRADES NO ESTAN PAGADES, LES ANUL·LAREM.

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Hora: 22.00 h
Lloc: Sala Sarau
Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

Solé
Solé visita el Tastautors per presenta-hi Em perdono, un disc de catarsi i autocuració a la recerca de la vocació perduda, després de 20 anys d’obsessió per assolir l’èxit musical. Música i un sentit de l’humor bestial i ben franc es trobaran a l’escenari de la Sala Sarau, per explicar les misèries d’un artista abatut, però que no ha perdut l’esperit de seguir amb la seva vocació. Prepareu-vos per un espectacle complet de sinceritat, humor i, és clar, bona música.

La Cançó Necessària amb Pau Alabajos, Meritxell Gené, Cesk Freixas, Jordi Montáñez , Josep Romeu i Andreu Valor.

Cesk Freixas, Pau Alabajos, Meritxell Gené, Andreu Valor, Jordi Montáñez i Josep Romeu són la Cançó Necessària. La cançó reivindicativa (herència de la Nova cançó i de cantautors protesta d’arreu del món) que, tot i ser necessària per la nostra generació des de feina anys, no va ser fins que els companys de l’Esquerda de Granollers s’ho van proposar en el seu cicle de Cants i Autors, que es van trobar tots junts dalt d’un mateix escenari. En aquell moment vam veure clar que la cançó protesta del segle XXI és una bandera ferma, una arma vigent i culturalment transformadora amb molt camí recorregut i molt encara per recórrer (fins la llibertat?). La cançó necessària són les veus que avui s’entreguen, com a canal i missatge, al servei de la lluita d’un poble per la seva dignitat.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt