Entrada Tastautors 24/1. Entrada Tastautors 24/1. Gràcies Ovidi + Isaac Ulam

 

Entrada per la segona sessió del Festival Tastautors, 10è cicle de música nostra, el 24 de gener de 2014 a Cardedeu, amb Gràcies Ovidi (Artur Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer) i Isaac Ulam.

Hora: 22.00 h. Lloc: Sala Sarau Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

ATENCIÓ: LES ENTRADES NO S'ENVIEN FÍSICAMENT PER MISSATGER. S'ENVIEN PER E-MAIL O BÉ LES PODEU DESCARREGAR DEL VOSTRE COMPTE DE PRODUCTESDELATERRA.

SI ESCOLLIU EL MODE DE PAGAMENT D'INGRÉS BANCARI, HAUREU DE FER L'INGRÉS 2 DIES ABANS DEL CONCERT COM A MOLT TARD. SI QUAN RETIREM DE LA VENDA LES ENTRADES NO ESTAN PAGADES, LES ANUL·LAREM.

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Hora: 22.00 h
Lloc: Sala Sarau
Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

Isaac Ulam
El segell Bankrobber no podia faltar en aquesta desena edició del Tastautors. Aquest cop, amb una proposta que és novetat al cicle. Isaac Ulam és un cantautor de Blanes que presenta la seva proposta artística com a “insubornable”. Remena artesanament el folk en la seva accepció més weird i psicodèlica. El darrer disc, “Temple d’aigua i llum” és basat, per exemple, en sons tradicionals com la jota o l’havanera.
Si us vau perdre el concert que va fer a la tardor al Tarambana, descobriu i tasteu aquesta troballa musical.


Gràcies, Ovidi!
amb Arturo Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer
Arturo Gaya, ànima de Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, torna al Tastautors a fer-hi reviure les cançons de l’Ovidi Montllor en un concert que li ret homenatge, amb frescor, sense nostàlgia i amb la força d’un repertori necessari i ple d’emoció.La inconfusible veu d’Arturo, amb el guitarrista Paco Prieto i el contrabaixista Kike Pellicer, refresca la intenció del primer Tastautors: fer recordar i descobrir
el cantautor alcoià a la nostra generació. El seu repertori segueix sent una crònica social vigent i plena de sentiment, que ell interpretava amb la poderosa força de la humilitat i aquella mescla de mala llet i tendresa. Tornem als orígens, doncs: Gràcies, Ovidi!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt