Entrada Tastautors 17/1. Feliu Ventura + Roigé

 

AQUESTES ENTRADES JA NO ES PODEN COMPRAR ONLINE.

Entrada per la primera sessió del Festival Tastautors, 10è cicle de música nostra, el 17 de gener de 2014 a Cardedeu, amb Feliu Ventura i Roigé

Hora: 22.00 h. Lloc: Sala Sarau Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

ATENCIÓ: LES ENTRADES NO S'ENVIEN FÍSICAMENT PER MISSATGER. S'ENVIEN PER E-MAIL O BÉ LES PODEU DESCARREGAR DEL VOSTRE COMPTE DE PRODUCTESDELATERRA.

SI ESCOLLIU EL MODE DE PAGAMENT D'INGRÉS BANCARI, HAUREU DE FER L'INGRÉS 2 DIES ABANS DEL CONCERT COM A MOLT TARD. SI QUAN RETIREM DE LA VENDA LES ENTRADES NO ESTAN PAGADES, LES ANUL·LAREM.

6,00 €

Immediata
 

 

Hora: 22.00 h
Lloc: Sala Sarau
Entrada: 6 € anticipada i 7 € a taquilla

Roigé
Roigé és un cantautor que emergeix d’una de les cares del poliedre Roger Canals: un cantautor “en desfossilització”, que, desmarcant-se dels seus escenaris habituals, està presentant les seves cançons més intimes i introspectives. Roigé és una cançó d’autor que cartografia el seu testimoniatge vital, l’universalitza amb la poesia i el vehicula amb una música eclèctica i diversa (jazz, folk, bossanova i pop).
Recentment ha editat la seva primera maqueta. “La desfossilització”, que es pot descarregar gratuïtament a www.unfildeveu.cat, el seu lloc web.


Feliu Ventura
Després de vint anys voltant pels escenaris d’arreu del país cantant les cançons de les que és autor, i essent emblema dels cantautors de protesta del nostre país al segle XXI, Feliu Ventura no podia faltar en aquesta desena edició del Tastautors. Fem coincidir les nostres efemèrides per subratllar, amb ell, l’essència i les raons del nostre cicle: som un espai de música directa i en directe que reivindica l’ofici artesanal de fer cançons, cantar-les i fer-les sentir, des d’arreu dels Països Catalans i en la nostra llengua. Feliu pujarà de nou al menut i proper escenari de la Sala Sarau a presentar-hi Vers l’infinit acompanyat de Borja Penalba. I per molts anys més!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt