CD Investiguem?

 

Aquest és l’objectiu que busquem amb la música dels Ki-Kids: que els nens aprenguin uns conceptes bàsics de la primera infància en un entorn bilingüe, de manera natural, a través de la música, entenent-la com a eix conductor per a l’adquisició d’aquests conceptes i d’altres aprenentatges –que explicarem a continuació– molt importants en el desenvolupament dels més petits.

5,50 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

INVESTIGUEM!


Aquest és l’objectiu que busquem amb la música dels Ki-Kids: que els nens aprenguin uns conceptes bàsics de la primera infància en un entorn bilingüe, de manera natural, a través de la música, entenent-la com a eix conductor per a l’adquisició d’aquests conceptes i d’altres aprenentatges –que explicarem a continuació– molt importants en el desenvolupament dels més petits.


ELEMENTS D’APRENENTATGE, APRENENT CANTANT:


• Vocabulari. Aprendre els noms dels planetes i a comptar fins a 10, en anglès. Aproximar-nos al món dels sentits: oïda, gust, tacte i al respecte per les regles i normes. Adquirir vocabulari nou en la llengua materna i en anglès.

Activitats: podem fer jocs de repetició i repetir, per exemple, els nombres a mesura que els anem sentint. D’aquesta manera, fem participar el nen en el joc, l’involucrem perquè sàpiga el que escolta i el que sent. Fins i tot podem anar cantant els noms dels planetes i, al mateix temps, ensenyar-los les imatges, que prèviament haurem buscat o pintat amb els nens i enganxat en cartolines o similars.


• Valors: intel·ligència emocional. La bondat, l’educació, ser responsable, l’esforç, la perseverança, l’amistat, la imaginació, la solidaritat, la integració social i la cooperació. Aquests són alguns dels valors que es fomenten.

Activitats: juguem a “què sents?”. Aprofitem el ritme de les cançons per ballar amb els nens i deixar que s’expressin lliurement. Riure, jugar i experimentar amb els nostres fills és ideal perquè vagin consolidant un equilibri emocional i una personalitat estable.


• Discriminació auditiva. Fer que els nens es fixin en els diferents ritmes d’una cançó i en discriminin els instruments és positiu per a la seva estimulació, ja que potenciarà l’atenció, la percepció i la memòria, alhora que desenvoluparà la sensibilitat auditiva dels nens.

Activitats: amb jocs tan senzills com taral·lejar, cantar, picar de mans, picar de peus o seguir el ritme de la cançó amb instruments que tinguem a casa o fins i tot instruments que puguem fer amb els nens n’hi ha prou per estimular els més petits.


Instruments: amb una mica d’imaginació podem fer els nostres propis instruments amb l’ajuda dels nens. Per exemple, fer unes maraques és tan senzill com agafar un iogurt, un grapat arròs i un pal. Podem decorar-les amb pintura al tremp, retoladors Aquest tipus d’activitats són perfectes per fomentar la creativitat i la recerca de recursos en els més petits, a més de crear un vincle molt personal i enriquidor entre el teu fill i tu.


Els nens aprenen més quan tenen la possibilitat de participar activament en el procediment d’aprenentatge, quan aprenen amb diversió.


RECURSOS EDUCATIUS que ofereix la música: (té un enorme poder de seducció sobre els nens)


• Jocs motrius, danses i balls. Deixar que el nen s’expressi lliurement o marcar-li uns ritmes, uns balls.
• Jocs amb música. Podem jugar o fer activitats que fem normalment amb els nens acompanyant-los amb la música.
O podem desenvolupar activitats a partir de la música per exemp le: ens movem mentre sona la música i quan
s’atura ens quedem quiets com estàtues fins que la música torna a sonar.
• L’ús d’instruments musicals, instruments creats per nosaltres mateixos o que tinguem a casa ens serviran per seguir el
ritme de la música o crear-ne un de propi.


Tot això aportarà beneficis als nostres fills perquè:
- Augmenta les habilitats d’escolta, la memòria i la concentració.
- Accelera l’aprenentatge de les matemàtiques i de la lectura.
- Desenvolupa la imaginació, la inventiva, el raonament creador i les habilitats de comunicació.
- Ensenya valors com la perseverança, l’autodisciplina i la responsabilitat.

Investiguem! es correspon amb els DVD següents: Descobrint els cuiners, Descobrint els carters, Descobrint els
policies i Descobrint els astronautes.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt