CD Ho hem aconseguit!

 

Les activitats musicals dels Ki-Kids generen un clima de confiança, seguretat i espontaneïtat que es pot transferir a altres camps de l’aprenentatge infantil.

Així, la música dels Ki-Kids es pot convertir en un mitjà que afavoreix el desenvolupament creatiu, emocional i intel·lectual dels nens, un aprenentatge significatiu i, a la vegada, agradable.

5,50 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

HO HEM ACONSEGUIT!

Les activitats musicals dels Ki-Kids generen un clima de confiança, seguretat i espontaneïtat que es pot transferir a altres camps de l’aprenentatge infantil.

Així, la música dels Ki-Kids es pot convertir en un mitjà que afavoreix el desenvolupament creatiu, emocional i intel·lectual dels nens, un aprenentatge significatiu i, a la vegada, agradable.


ELEMENTS D’APRENENTATGE, APRENENT CANTANT:

• Vocabulari. Aprendre els colors i els dies de la setmana en anglès, comptar de l’1 al 10 en català, adquirir vocabulari nou en la llengua materna i en anglès.

Activitats: podem fer jocs de repetició cantant. Per exemple, quan s’escoltin els colors en anglès, els podem repetir amb els nens mentre cantem i, fins i tot, podem assenyalar objectes que siguin dels colors que cantem. És bo posar l’accent en el vocabulari que sigui nou per al nen i donar-li importància.

• Valors: intel·ligència emocional. Treballar en equip, cooperar, fomentar la creativitat, tenir paciència i saber posarse en el lloc dels altres (empatia).

Activitats: juguem a “què sents?”. Aprofitem el ritme de les cançons per ballar amb els nens i deixar que s’expressin lliurement. Riure, jugar i experimentar amb els nostres fills és ideal perquè vagin consolidant un equilibri emocional i una personalitat estable.

• Discriminació auditiva. Fer que els nens es fixin en els diferents ritmes d’una cançó i en discriminin els instruments és positiu per a la seva estimulació, ja que potenciarà l’atenció, la percepció i la memòria, alhora que desenvoluparà la sensibilitat auditiva dels nens.

Activitats: amb jocs tan senzills com taral·lejar, cantar, picar de mans, picar de peus o seguir el ritme de la cançó amb instruments n’hi ha prou per estimular els més petits. Podem jugar amb els nens mentre seguim el ritme de la música. Podem jugar, per exemple, a les estàtues elèctriques, joc en què els nens no deixen de ballar mentre sona la música i que, quan la música s’atura, es queden quiets com estàtues de veritat. És un joc divertit i s’ho passen d’allò més bé!

Els nens aprenen més quan tenen l’oportunitat de participar activament en el procés d’aprenentatge, quan aprenen
amb diversió.


RECURSOS EDUCATIUS que ofereix la música: (té un enorme poder de seducció sobre els nens)

• Jocs motrius, danses i balls. Deixar que el nen s’expressi lliurement o marcar-li uns ritmes, uns balls.

• Jocs amb música. Podem jugar o fer activitats que fem normalment amb els nens acompanyant-los amb la música.
O podem desenvolupar activitats a partir de la música per exemp le: ens movem mentre sona la música i quan s’atura ens quedem quiets com estàtues fins que la música torna a sonar.

• L’ús d’instruments musicals, instruments creats per nosaltres mateixos o que tinguem a casa ens serviran per seguir el ritme de la música o crear-ne un de propi.


Tot això aportarà beneficis als nostres fills perquè:
- Augmenta les habilitats d’escolta, la memòria i la concentració.
- Accelera l’aprenentatge de les matemàtiques i de la lectura.
- Desenvolupa la imaginació, la inventiva, el raonament creador i les habilitats de comunicació.
- Ensenya valors com la perseverança, l’autodisciplina i la responsabilitat.


Ho hem aconseguit! es correspon amb els DVD següents: Descobrint els metges i Descobrint els bombers.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt