DVD Explorant

 

Creat per una mare i un equip d'especialistes en el desenvolupament infantil, Ki-Kids està pensat per inspirar al nen a aprendre d'una manera divertida, senzilla i compartida amb l'adult. Provocarà una actitut saludable, positiva i equilibrada del nen, fomentant la seva autoestima i responsabilitat.

26,95 €

Immediata
 

 

Explorant és el primer volum de l'Edició Col·leccionista de Ki-Kids i inclou 4 DVD: "Descobrint els Astronautes", "Descobrint els carters", "Descobrint els cuiners" i "Descobrint els Policies". Ki-kids és un programa d'entreteniment educatiu format per una família de productes interactius -DVD, CD, llibres, ninos, jocs...- que permeten al nen aficionar-se a aprendre de forma divertida, senzilla, sense estereotips i sempre amb la companyia d'un adult.

És una oportunitat excel·lent perquè l'alumne de preescolar entri en contacte amb l'anglès, en un entorn bilingüe. A la sèrie Ki-kids els nens juguen amb la llengua anglesa i aprenen, de forma natural i sense pressions, nou vocabulari en anglès. El programa els anima a cantar les divertides i enginyoses cançons bilingües dels Ki-Kids.

La sèrie Magik Tunnel de Ki-Kids utilitza una mescla única d'animació i imatge real i altres ingredients com el joc, la repetició i l'humor. L'alumne de preescolar viatja pel Magik Tunnel i descobreix professions i camps de la vida.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt