DVD Fortuny Venise

 

Òpera Contemporània (DVD)

L'òpera Fortuny Venise ens submergeix en la polifacètica figura del dissenyador i escenògraf Marià Fortuny Madrazo, fill del cèlebre pintor Marià Fortuny, i del complex moment històric que va viure i on va desenvolupar la seva trajectòria creativa, entre els segles XIX i XX.

15,00 €

Immediata
 

 

L'òpera Fortuny Venise ens submergeix en la polifacètica figura del dissenyador i escenògraf Marià Fortuny Madrazo, fill del cèlebre pintor Marià Fortuny, i del complex moment històric que va viure i on va desenvolupar la seva trajectòria creativa, entre els segles XIX i XX. Fortuny Madrazo va ser un artista que va formar part del moviment Fi de siècle, un període efervescent, eclèctic i en constant transformació, que es va caracteritzar pels intensos debats que van protagonitzar intel·lectuals i artistes al voltant de temes com ara tradició i modernitat, expressió artística i vida quotidiana, ideals de bellesa, fusió de les disciplines artístiques, etc.

Més que una recreació biogràfica, l'òpera proposa un seguit de visions líriques que serveixen per relacionar la vida cultural d'Itàlia i Catalunya, i oferir claus poètiques i reflexives per entendre la personalitat del seu protagonista i d'un període històric que no estan tan allunyats en el temps com es podria suposar.

Fortuny Venise va ser estrenada a finals de gener de 2009 al Teatre Principal de Castelló i el 30 d'abril de 2010 va ser representada al centre cultural La Pedrera (Caixa Catalunya) de Barcelona.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt