CD El veïnat - Perquè el món et senti

 

El Veïnat va néixer a finals del 2011, fruit del concert que s'organitzava per celebrar el Correllengua d'aquell any. Un any més tard vam gravar una maqueta que sorprenentment va tenir milers de reproduccions. L'any següent, vam enregistrar un parell de temes titulats "Sortiré al Carrer" i "Ensorrem el Capital" que ens van fer voltar per tota Catalunya fent més de 30 concerts l'estiu el 2013.

9,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

No cal anar gaire lluny per descobrir que la majoria de les nostres cançons incorporen crítica social a les seves lletres. I no és estrany en aquesta situació convulsa que vivim, on la inspiració la trobem a cada manifestació o a cada actuació política.

El nostre primer àlbum ha nascut gràcies a les ganes que teníem d’enregistrar el que dúiem tocant durant dos anys i per l’incansable ànim de tots aquells que demanaven que el gravéssim. Si bé és un recull i acumulació de la feina feta fins ara, hem volgut deixar palès el canvi que hem experimentat com a músics durant aquests dos anys.

Temes nous i reformulació dels que ja havíem pogut tocar a carrers o places de Catalunya. Tots ells, composats col·lectivament, il·lustren a la perfecció les nostres inquietuds musicals. En essència, el reggae i el funky han compartit escena en moltes cançons. Però només cal parar bé l’orella per notar el jazz, la cúmbia, el swing, el drum and bass... Aquest últim a càrrec de DJ Willow, component de La Bundu Band i que no ha estat l’únic en col·laborar amb nosaltres. També ho han fet Judit Neddermann i Andrea Motis.


  1. EL CAMÍ QUE TRACEM
  2. NO AMAGAR LA MÀ
  3. TANCO ELS ULLS I TOT S'APAGA
  4. TROBAR LES PARAULES
  5. UN ÚNIC VERS
  6. INTERLUDI
  7. CORS DE CARTRÓ
  8. LA MÚSICA SEMPRE HI ÉS
  9. CAMINA
  10. PERQUÈ EL MÓN ET SENTI
  11. COMPANYS, NO ÉS AIXÒ (BONUS TRACK)

Productes relacionats

  • anterior
Dalt