Entrada concert TXARANGO, ASPENCAT, AUXILI, INDEZENTS a Godella

 

ENTRADES ON-LINE EXHAURIDES!

L’organització informa que el dia del concert obriran taquilla a les 17h i es podran trobar un reduït nombre d’entrades a la venda.

ATENCIÓ!

Us reproduïm el comunicat que l'organització del concert d'avui 8 d'octubre ha fet públic. Txarango no hi podrà actuar per motius de salut però el concert es farà igualment amb la resta de grups. Si preferiu no assistir-hi i heu adquirit les entrades amb nosaltres, seguiu els passos indicats més avall:

8,00 €

Immediata
 

 

Joves del País Valencià informa:

.Degut a problemes de salut d’un músic del Txarango, el grup no podrà participar aquesta nit al concert de Godella.
.El concert no es cancel·la, Aspencat, Auxili i Indezents realitzaran la seua actuació tal i com estava prevista, és la diada nacional del País Valencià i tenim molts motius per assistir i recolzar a l’organització que el promou des de fa catorze anys.

.Els usuaris que vulguen la devolució de l’import de l’entrada podran sol·licitar-la del 13 al 18 d’octubre de la següent manera:

-les entrades adquirides per internet via Productes de la Terra: els compradors hauran d’enviar un correu electrònic a info@productesdelaterra.cat, amb el nom de la persona que va realitzar la compra, el número de comanda que apareix als correus justificants de la compra i el número d’entrades que sol·licita la devolució. Es pot donar el cas que un mateix comprador ha adquirit quatre entrades i només vol tornar dos, no hi ha problema perquè alhora de fer el canvi en taquilla tal i com s’havia comunicat a aquestos usuaris, ja quedarà registrat directament als nostres llistats les que volen entrar i el que volen la devolució.

-les entrades adquirides als punts de venda física: els compradors hauran de conservar l’entrada en perfecte estat i sol·licitar la devolució en els dies indicats en el mateix lloc on la varen adquirir.
.Txarango lamenta la situació creada i estan afectats per no poder estar aquesta nit al País Valencià celebrant la diada amb tots nosaltres, estem treballant per aconseguir una nova data en un futur pròxim.

Us anirem informat i agraïm a tota la gent la seua comprensió davant aquesta situació i vos demanem que assistiu aquesta nit al concert.

València 8 d’octubre de 2014

Productes relacionats

  • anterior
Dalt