Samarreta Help Catalonia - Save Europe

 

Samarreta solidària (els beneficis de les vendes aniran destinats íntegrament a aquesta causa) amb el missatge "Help Catalonia Save Europe", de cotó de color blanc.

15,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

La campanya:

El passat dimecres 18 d'octubre en Sergi i el seu germà Àlex saltaven al Camp Nou amb el missatge "Help Catalonia Save Europe" a la samarreta per reivindicar la llibertat del poble català, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. De l'acció se'n desprèn una multa de 3000 euros.

PEr fer front a aquesta sanció s'ha engegat un projecte de micromecenatge i la venda d'aquestes samarretes per tal que la repressió no recaigui només en ells dos i que entre tots i totes fem costat per fer front a la multa que se'n deriva. Calculem que la multa serà d'uns 3000 euros segons marca el Consejo Superior de Deportes.



Els diners aconseguits aniran íntegrament destinats a pagar la multa. En cas que superem la quantitat necessària, es destinarà tot el demés a la campanya per la llibertat de Jordi Sanchez i Jordi Cuixart a través d'una donació a Òmnium Cultural i a l'Assemblea Nacional Catalana.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt