Llibre El fenomen nacional

 

El moviment nacional català es troba en un moment d’efervescència i s’enfronta a un futur difícil però alhora esperançador. I ho fa amb uns instruments d’anàlisi escassos i ben sovint poc elaborats i amb unes orientacions estratègiques vacil·lants o contradictòries, expressió d’una certa feblesa argumentativa.

El fenomen nacional vol aportar elements per a l’anàlisi de la qüestió nacional i per al tractament polític del procés de construcció dels Països Catalans. El present llibre té, doncs, un objectiu ben delimitat: incidir en la conjuntura actual amb noves eines. Som conscients que actualment ens juguem bona part de les possibilitats de futur en el repte independentista, unes possibilitats que van lligades, des de la nostra perspectiva d’anàlisi, a la conquesta de l'hegemonia de l'independentisme d'esquerres com a pràctica operativa al si del moviment popular català.

9,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

El fenomen nacional

ROGER CASTELLANOS
Data 1ª edició:
setembre, 2015
ISBN:
978-84-943589-2-0

Sobre l'autor:

Roger Castellanos i Corbera (Santa Eugènia del Congost, 1987) és agricultor i llicenciat en Ciències Polítiques. Col·labora regularment amb el portal de l'Esquerra Independentista Llibertat.cat i ha escrit diversos articles per a Kaosenlared, La Veu del País Valencià i diversos mitjans locals i comarcals. L'any 2004 va participar en la fundació del Casal Independentista i Popular "La República" de la Garriga, que després s'integrà com Assemblea de Joves a la CAJEI. L'any 2010 abandonà la militància juvenil per formar part de l'MDT fins a la seva dissolució l'any 2014, en què passà a militar a l'organització estratègica Poble Lliure. Alhora, durant tots aquests anys, també ha militat a la CUP, de la qual és regidor des del 2011 al municipi de Tagamanent.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt