Llibre Catalunya mítica

 

Sovint desconeguda, a vegades oblidada o potser tan arrelada al nostre imaginari, la mitologia pròpiament catalana molts cops passa desapercebuda com a influència en la creació artística dels nostres dies. Estem acostumats a rebre tantes influències de fora que moltes vegades el que ens sorprèn és precisament el que es fa a casa nostra.

Per fer Catalunya mítica es va demanar als autors que escrivissin relats de ciència-ficció, de fantasia o de terror inspirats en els mites i les llegendes catalans. El resultat és aquest volum que teniu a les mans, que demostra que els mateixos mites que van inspirar Jacint Verdaguer continuen inspirant els escriptors d’ara, que els agafen i els fan seus per crear grans històries que ens enlluernen mentre mantenen viva la cultura tradicional.

En aquest llibre trobareu contes fantàstics i faules, de terror gòtic o més contemporani, de ciència-ficció i steampunk, poètics i èpics, on les dones d’aigua, el comte Estruch i Arnau, entre d’altres, prenen una nova vida.

12,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

ISBN Paper: 978-84-943181-4-6
Col·lecció Tar nº3.
Format: 120 x 190 mm.
Enquadernació: rústica. 162 páginas.



Hi col∙laboren els autors següents:

Ferran d’Armengol

Mercè Bagaria

Enric Bassegoda

Ignacio J. Borraz

Joaquim Casal

Alícia Gili

Rubén Guallar

Marc Martorell

Víctor N. Monterroso

Sergi G. Oset

Anabel Pérez Real

Productes relacionats

  • anterior
Dalt