CD At Versaris - A cada passa

 

Segon treball dels AT VERSARIS amb una nova ràfega de 14 cançons!

Pau Llonch, Rodrigo Laviña i DJ Singu formen aquest conjunt de rap amb 2 discos i un EP ja a l’esquena (“Va amb vosaltres” (2007), “La vida són 2 dies” (2008) i ara “A cada passa” (2009) Propaganda pel fet!). Tornen a publicar un treball just un any després de la seva última entrega en EP, realitzat en suport a la reivindicació dels conductors d’autobusos de Barcelona pels 2 dies de vacances setmanals. Aquest cop no és pas un EP sinó un àlbum completíssim de 14 cançons! L’han omplert de bases de producció pròpia que ens fan recórrer universos de música negra amb el soul, el funk i altres ritmes que combinats en ocasions amb guitarres elèctriques potents o samplers de tota mena, ens porten fins ar

13,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Pau Llonch, Rodrigo Laviña i DJ Singu formen aquest conjunt de rap amb 2 discos i un EP ja a l’esquena (“Va amb vosaltres” (2007), “La vida són 2 dies” (2008) i ara “A cada passa” (2009) Propaganda pel fet!). Tornen a publicar un treball just un any després de la seva última entrega en EP, realitzat en suport a la reivindicació dels conductors d’autobusos de Barcelona pels 2 dies de vacances setmanals. Aquest cop no és pas un EP sinó un àlbum completíssim de 14 cançons! L’han omplert de bases de producció pròpia que ens fan recórrer universos de música negra amb el soul, el funk i altres ritmes que combinats en ocasions amb guitarres elèctriques potents o samplers de tota mena, ens porten fins arribar a la col•laboració en 2 temes amb la banda catalana de jazz i funk ASSTRIO. Excepcional! Un d’aquests temes és el que dóna nom al disc “A Cada Passa” i per tancar el disc ho fan amb una revisió d’”Un dia de cel” (editat dins l’EP “La vida són 2 dies” Propaganda pel fet! 2008) aquest cop d’una llargada extra amb banda en comptes de base, ara anomenada “Un trio de cel” fent al•lusió al trio barceloní Asstrio.

Continuem amb les col•laboracions d’en Nega, cantant de Chicos del Maíz de València, que ens acaba de posar a lloc en l’actualitat més reivindicada des dels diversos moviments socials. No és l’únic ja que en Pau i en Rodrigo ens deixen anar lletres denses i rimes irregulars que fugen dels tòpics del rap sobre la repetició i la cantarella. Fins i tot podem dir que gairebé la meitat de les cançons acaben sense haver-nos dit una tornada per repetir cantant. Aquesta entrega que ens presenten conté lletres més explícites que mai, això sí, caldrà que en desxifreu molts dels continguts plens de referències culturals i combatives d’arreu del món, calceu-vos! Tot i l’internacionalisme dels temes que tracten a les lletres, es centren també en aspectes personals, així com en referències a les seves localitats. Aquí entra en Vazili, un MC sabadellenc que ja en altres edicions havia compartit bombos amb els At Versaris. Però això no acaba aquí! Segueix amb la col•laboració del Gordo del Puro directament emergit des de les profunditats de les mines del seu poble ens delecta amb els seus versos onírics. Des de Manresa afegeix el seu granet de sorra en Miki (ex cantant d’Attake Direkto) i la Mai des de Castelldefels que també intervé amb les seves veus en un altre dels tracks del disc.

At Versaris es situen amb aquest nou treball discogràfic en la referència indiscutible del hip hop català en català. Aquests nois estan fent història i, a més, no tenen res a envejar a la resta de producció discogràfica de hip hop catalana, sigui en la llengua pròpia o fins i tot aquella que empra el castellà.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt