Samarreta KMS PER LA LLIBERTAT

 

ÚLTIMES UNITATS

KMS PER LA LLIBERTAT és un important repte esportiu; solidari, paritari i reivindicatiu. Consisteix en recórrer a peu, rellevant-nos cada 10 quilòmetres, una distància lleugerament superior a 700 quilòmetres que pretén arribar fins als centres penitenciaris on es troben reclusos els nostres presos polítics.

La finalitat és acompanyar-los, fer-los arribar de forma simbòlica els nostres anhels de llibertat, fer ben visible que no és normal la situació que estem vivint i exigir democràcia, diàleg i justícia.

10,00 €

6,00 €

-4,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Correm per la democràcia, és un petit grup de treball format per persones amb mentalitat de corredor de fons (esforç i constància), que no volen normalitzar la situació actual; empresonament i exili dels representants polítics del poble i repressió dels drets i llibertats fonamentals de les persones. Creuen que aquest repte esportiu pot ajudar a donar visibilitat i suport als nostres presos polítics, també pretén denunciar d’una forma diferent la situació antidemocràtica que en aquests moments vivim a Catalunya. Per aquest motiu l’han creat i anomenat “KMS per la LLIBERTAT”.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt