CD Desperta Ferro L'Alba d'un Nou Jorn

 

Música de la classe obrera per la classe obrera, sense cap ombra d'ambigüitat ni timidesa, mantenint-se fidels a la cadència rítmica del seu propi estil. Oi! Music, PunkRock o Streetrock serien tots qualificatius adients pel que escoltarem en "L’Alba d’un Nou Jorn.

12,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Música de la classe obrera per la classe obrera, sense cap ombra d'ambigüitat ni timidesa, mantenint-se fidels a la cadència rítmica del seu propi estil. Oi! Music, PunkRock o Streetrock serien tots qualificatius adients pel que escoltarem en "L’Alba d’un Nou Jorn", si bé el millor que es pot dir és que la totalitat del disc és pur Desperta Ferro, orgullosament signat amb el seu segell característic. Les lletres del nou disc, un cop més, esdevenen colpidores.


Consciència i orgull de classe, homenatge als caiguts i als lluitadors, odes als Països Catalans i als nostres símbols “No canviarem” canten Desperta Ferro i certament és constatable que no han cedit ni un sol pas en la lluita, perquè precisament és continuïtat i persistència el que la fan forta. Cordem-nos les botes, doncs, que “amb diables hem topat”. Que els qui desperten el ferro,ja sigui a cops d’espasa o aritme de música Oi!, és ben segur que volen ferir!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt