Entrada concert solidari Strombers a Solsona

 

Entrada per al concert solidari "Somriu a la Vida" contra el càncer que tindrà lloc a la Sala Polivalent de Solsona el proper dissabte 7 de març amb els grups STROMBERS, Rastaflaires, Ni Cinc i Shmerved.

Els diners que es recaptin es destinaran a col·laborar en la recerca contra el càncer. Aquesta jornada representa “l’arrencada d’un projecte de sensibilització que va més enllà i que tindrà continuïtat al llarg de l’any amb activitats solidàries de caràcter cultural i esportiu”.

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

La jornada porta per lema “Somriu a la vida”. Per a l’entitat organitzadora, que treballa colze a colze amb una desena de joves de la comarca, “el més important és conscienciar pares, infants i joves que la paraula càncer no té perquè ser sempre negativa, i que ens hem d’obrir a la vida de bat a bat amb un somriure”. La voluntat de l’AECC és animar tota la població a participar-hi amb alegria i optimisme.

Els diners que es recaptin es destinaran a col·laborar en la recerca contra el càncer. Segons explica César Garcia, aquesta jornada representa “l’arrencada d’un projecte de sensibilització que va més enllà i que tindrà continuïtat al llarg de l’any amb activitats solidàries de caràcter cultural i esportiu”.

TOTES LES ACTIVITATS DE LA JORNADA:

A la plaça de Palau
Matí, d’11 a 13 h
Tallers vegetals a càrrec de Riuverd
Activitats infantils a càrrec de l’Esplai Riallera
Taller de maquillatge facial
Tarda de 16 a 20 h
16 h Activitats infantils
17 hBerenar popular a càrrec de Fènix
17.30 hEspectacle de màgia a càrrec de Mag Indi
18.30 hPetit Teatre a càrrec de Tatrau Escola de Teatre
19 hActuació musical a càrrec del Combo
20 hCercavila amb Trinxaranga i Takumba, des de la plaça Major
A la Sala Polivalent
Nit, de 21 a 5.30 h
21 hEspectacle de malabars
21.30 hBotifarrada popular
23 hConcert solidari amb Rastaflaires, Strombers, Ni5 i Shmerved. Hi col·laboren Fènix i Amisol. Entrades: 6 € (venda a taquilla a partir de les 22 h)

Productes relacionats

  • anterior
Dalt