Llibre Llits a la intempèrie

 

Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats (Silva Editorial, 2016) és un llibre i, també, un gest solidari —“una gota dins l’oceà, només, però què es l’oceà, sinó una immensitat de gotes” —subratlla Bel Olid, prologuista d’aquesta obra original i inèdita.

En una acció conjunta contra la injustícia, el col·lectiu literari i amical 5J —integrat per Montse Farrés, Txell Granados, Marta Magrinyà, Agnès Toda i Fina Veciana— ha compost uns nous escrits que transiten per gèneres diversos: poesia intimista, dietari de ficció, relat èpic i de denúncia, literatura social, històries de la Història... És la raó que percep la desraó i, sense encotillar-se amb el referent o el lloc comú, expressa aquesta ruptura de manera artística i polifònica multiplicant així formes i significats.

Els guanys d’aquesta edició aniran destinats a l’ONG Stop Mare Mortum, una de les organitzacions que treballen a la Mediterrània per ajudar les persones refugiades i per la recerca de noves maneres de plantejar els conflictes entre pobles i les polítiques migratòries.

10,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Núm. de pàgines: 100

Productes relacionats

  • anterior
Dalt