Llibre Alè de taronja sencera, de Cesk Freixas

 

Si tenim alè és que respirem, si respirem és que vivim. I els poemes que ens ofereix Cesk Freixas són una mica això. Freixas respira i viu poesia des de fa molts anys, i fins avui l’havia evocada a les cançons i al llibre de quasi­-aforismes Paraules per a Gaeta. Però ara s’embranca en una nova aventura perquè és dels que està convençut que respirar, que viure, significa no deixar mai d’obrir horitzons.

Roc Casagran (del pròleg).

12,00 €

Immediata
 

 

NOM Alè de taronja sencera
AUTOR Cesk Freixas
PRÒLEG Roc Casagran
CORRECCIÓ Gerard Malet
PÀGINES 156 pàg.
PREU 12€ | 10,20€ (subscriptores)
ISBN 978-84-944954-0-3
FORMAT 10,5 X 12 tapa dura
DRETS Creative Commons

AUTOR: CESK FREIXAS

Cesk Freixas va néixer l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès). Actualment resideix a Rubí. Fill de família treballadora, és cantautor i ha editat cinc treballs discogràfics. El novembre de 2013 va publicar el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper), un recull de 150 relats. Persona compromesa amb el país i la societat, és militant de l’esquerra independentista i transformadora dels Països Catalans. Va començar a cursar la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona. Tot i que inacabada, segueix interessat en estudiar­la a fora dels mapes. És un ferm defensor del valor social de la cultura, lluny de la contemplació, com a eina cooperativa per compartir coneixement i ideologia.

PRÒLEG: ROC CASAGRAN

Roc Casagran va néixer l’any 1980 a Sabadell. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Treballa de professor a secundària, feina que combina amb l’escriptura. Ha publicat els llibres de poesia Els carrers de les fàbriques, Trènicament trennificats, Després de Sarajevo i L’ombra queixalada; i les obres de narrativa Camí d’Ítaca (escrit conjuntament amb Oleguer Presas), Austràlia, Un ós panda al pas zebra i Ara que estem junts. Col·labora puntualment amb diversos mitjans de comunicació i fa recitals de poesia arreu del país, de vegades acompanyat per Cesk Freixas.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt