Llibre "En quarantena"

 

En quarantena - Les 40 crisis dels 40, de Quim Morales

Descobreix com sobreviuen els homes en la crisi dels quaranta.

I arriba el temut moment en què arribes a la quarantena. I mires enrere i t’adones que has recorregut tant de camí com el que potser et queda per endavant. I t’agafa el pànic. I et compres una bicicleta de muntanya. I t’apuntes a fer una triatló. I si no tens parella tornes a sortir com quan tenies vint anys. I si tens parella (i fills!) intentes recuperar la libido perduda. I vols aprendre a tocar la guitarra i muntar un grup de heavy amb els amics de l’institut...

Un any després de Com ser un bon català, en Quim Morales torna amb el seu humor corrosiu i directe amb un tema que l’afecta de ple a ell i molts dels seus amics: complir els 40.

En aquest nou manual proposa 40 remeis per sobreviure a aquest terrible moment vital i sortir-se’n amb el mínim d’efectes secundaris possibles!

Amb il·lustracions d’Oriol Malet.

9,95 €

Immediata
 

 

Quim Morales (Badalona, 1975). Des de fa més de quinze anys es dedica a dir coses amb certa gràcia davant dels micròfons de les ràdios més importants del país. Actualment dirigeix i presenta La Segona Hora a RAC1, però també ha treballat a M80, la Cadena SER i Ona Catalana. Forma part de la productora de Minoria Absoluta, on ha treballat de guionista per a algunes de les seves produccions més celebrades, com ara Polònia i Crackòvia. En prema, escriu setmanalment al diari ARA i mensualment a la revista UnBreak. Participa activament a les xarxes socials, amb especial predilecció per Twitter i Instagram, on se'l coneix com @Quimkong.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt