Llibre "Ole tu" d'en Peyu

 

Llibre "Ole tu" d'en Peyu

Si hi ha senyals de trànsit que et fan exclamar «¡Hay que ver menudo lío!» i penses que hi ha indrets de Catalunya mereixedors del rècord Guinness més absurd, aquest és el teu llibre. Hi trobaràs totes les rareses urbanístiques dels nostres pobles i ciutats, amb casos inèdits i nous comentaris d’en Peyu: fabuloses rotondes amb una sola sortida («es digno de admirá»), papereres on no s’hi poden tirar papers («és motiu de cesse!»), rellotges de sol a l’ombra («¡pero esto qué es!»), clavegufres («¡las neuronas están fritas!»), senyals de SOTP com una casa («tira pa lante, ¿no?») i molts més nyaps divertidíssims. No podràs parar de dir: «Ole tu!!!» (i ens ho podràs dir tant com vulguis amb #oletu).

«Ja sigui a l’APM? o a les pàgines d’aquest Ole tu!!!, en Peyu ens porta de viatge per la geografia del nyap i ens mostra que, a Catalunya, on sempre presumim de fer les coses més bé que no pas el veí, també tenim capacitat sobrada per obrar autèntics despropòsits.» Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, al pròleg.

21,90 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Peyu
Neix el 5 d’agost de 1986 i no sabem quan morirà. Humorista, guapo, osonenc i educat, no sabem si en aquest ordre, se’l coneix pel seu humor caprià de català emprenyat. Ha fet ràdio (El matí i la mare que el va parir -Ràdio Flaixbac-, El Suplement, La Tribu -Catalunya Ràdio-, Fricandó matiner -RAC105- i VersióRac1 -RAC1-) i el podeuveure a l’APM? de TV3. En teatre ha escrit i interpretat Jo tinc un amic que... (2009), Planeta i-Neptú (2012) i APM? Show (2014).

Autor: Peyu
Gènere: Actualitat
Data de publicació: 16/02/2015
ISBN: 9788416154197
Format: 16 x 23
Enquadernació: Tapa tova
Núm. de pàgines: 176
Tags: Televisió

Productes relacionats

  • anterior
Dalt