DVD Descobrint els metges

 

Creat per una mare i un equip d'especialistes en el desenvolupament infantil, Ki-Kids està pensat per inspirar al nen a aprendre d'una manera divertida, senzilla i compartida amb l'adult. Provocarà una actitut saludable, positiva i equilibrada del nen, fomentant la seva autoestima i responsabilitat.

9,90 €

Immediata
 

 

Creat per una mare i un equip d'especialistes en el desenvolupament infantil, Ki-Kids està pensat per inspirar al nen a aprendre d'una manera divertida, senzilla i compartida amb l'adult. Provocarà una actitut saludable, positiva i equilibrada del nen, fomentant la seva autoestima i responsabilitat.

DESCOBRINT ELS METGES

Des d’aquí et presentem algunes àrees d’aprenentatge que podràs treballar amb el teu fill mentre us divertiu amb Descobrint els Metges. UNA IMMERSIÓ A L’ANGLÈS en un entorn bilingüe amb naturalitat Mentre mireu el DVD, repetiu amb el petit les paraules en anglès que apareixen al llarg del capítol amb forma de fitxes. Per ampliar el vocabulari del seu idioma matern, també és important estar atents i repetir aquelles paraules noves pel teu fill.
La clau és interactuar amb el teu petit a través del joc d’una forma divetida i amena canteu i balleu amb les cançons, feu associacions de vocabulari en ambdós idiome, potencia la seva atenció i memòria creant senzills jjocs per enriquir el seu aprenentatge. Feu conjuntament noves fites de vocabulari dibuixant i pintant objectes que també apareguin a l’episodi. Després podeu juga a veure qui endevina com es diu el que està dibuixat a cada fitxa, també podeu agrupar-les segons que siguin utensilis, roba, llocs, transports


INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL- VALORS I EMOCIONS:
Els Ki-Kids es diverteixen, resolen conflictes sense barallar-se, sempre amb la comunicació i de forma empàtica, demanen perdó, comparteixen, cooperen i es cuiden els uns als altres. Ki-Kids presenta unes situacions properes als nens, on sempre primen els models positius, que fomenten en
el nen un sentiment positiu cap a si mateix.
És important que animis al teu fill a expressar els seus sentiments i fomentis el sentit de fer les coses per un mateix. Li aportaràs autoestima i seguretat a l’hora de prendre decisions i en la ressolució de problemes.


DESCOBRIMENT DEL MÓN QUE ELS ENVOLTA:

A Ki-Kids mostrem un genuí interès per les coses quotidianes de les que els nens parlen o juguen. Amb Descobrint els Astronautes li permetràs poder conèixer què fan els astronautes, com és el seu lloc de treball, quins materials necessiten per fer la seva feina, com van vestits, a qui ajuden
Anima’l a fer-se el seu propi vestit de metge amb coses que tingueu per casa, roba vella i amb dibuixos, amb envasos de plàstic o de cartró buits així fomentes la seva creativitat i la seva imaginació.


ELEMENTS D’APRENENTATGE PER POTENCIAR DURANT I POSTERIOR A LA VISUALITZACIÓ DEL PROGRAMA:


Vocabulari: dies de la setmana, paraules relacionades amb la professió dels metges
Habilitat visual: per què serveix una agenda? De què està formada? El dies de la setmana, per què serveixen? Com es diuen els dies de la setmana en anglès? Quin dia és avui? Dilluns, i en anglès?
Monday


Atenció-memòria: fomenta la seva atenció i memòria jugant a pregunta i resposta. Pregunta-li i fes que ell et pregunti a tu: quin dia de la setmana és avui? Demà quin dia serà? I passat demà?


Habilitat de comprensió: per què en Kio i la Kia van al metge? Què els ha passat? Què aprenen?
Per comprovar si heu encertat en les respostes utilitzeu el menu que us porta a cada escena.


Associació: fes que l’episodi traspassi la pantalla de la televisió. Agafeu una revista i busqueu junts objectes, utensilis que es relacionin amb els metges. Retalleu-los, enganxeu-los en un full i escrivui el nom en anglès i en català.


Intel·ligència emocional: responsabilitat, cooperació, intentar posar-se al lloc de l’altre (empatia),
comprensió

Inclou:

- Veure video

- Escenes

- Vocabulari

- Karaoke

- Aprendre amb Kia

Per a nens d'edats compreses entre els 3 i 6 anys.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt