Samarretes unisex

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són pr...

Samarretes que posen de manifest la cultura catalana i consciència nacional: samarretes independentistes, sobre festes populars i la nostra geografia, samarretes frikis, amb frases originals i divertides... Disposem de més de 200 dissenys de samarretes en català per a home i dona perquè triïs la que més vagi amb tu. La majoria de dissenys són propis, però també disposem de dissenys d'entitats o il·lustradors externs.

En aquesta pàgina trobaràs:

samarretes catalanesSamarretes independentistes

Samarretes amb l’estelada, activistes, que apel·len a la sobirania nacional i la desobediència. Si ets dels que no es queden a casa, t’enamoraran les nostres samarretes amb frases com “referèndum o referèndum”, amb el lema “Sense desobediència no hi ha independència” o “Freedom Catalan Countries”. Mostra el teu esperit rebel i surt al carrer amb les nostres samarretes independentistes.

samarretes originals divertidesSamarretes originals i divertides

Porta l’humor més català amb les nostres samarretes originals. Si ets de la broma i sempre fas riure als teus amics aquestes samarretes t’aniran com anell al dit. Rodolins, dites populars i gags de la cultura catalana amb un toc d’allò més original i divertit. Perquè més val prendre’s la vida amb humor!

samarretes urbanesSamarretes urbanes

Porta la cultura del carrer a la teva samarreta. Fuig de les samarretes comercials i defensa les teves idees amb les nostres samarretes urbanes. Missatges com “Escac i mat al rei”, “Obre els ulls” o amb l’estampat “Ressaca”.

samarretes sportSamarretes esportives catalanes

Samarretes de la selecció catalana i diferents equips de futbol catalans. Troba la samarreta esportiva de l’equipament original o amb il·lustracions i gags dels principals equips dels Països Catalans.

samarretes banderaSamarretes internacionalistes

Aquest esperit rebel que lluita per la llibertat no només hi és als Països Catalans, també existeix a altres nacions com al País Basc, a Galícia, a Escòcia, a Ocitània, a Palestina... Des de Productes de la Terra també donem suport a tots aquells col·lectius que segueixen lluitant pel reconeixement de la seva llengua i la seva cultura a través de les nostres samarretes internacionalites.

samarretes muntanyesSamarretes de les nostres muntanyes

Per a tots aquells amants de les muntanyes i escaladors del Pirineu, Montserrat, Montseny, Pedraforca, el Montsant... O per a tots aquells que volen lluir orgullosos la samarreta de les seves muntanyes i serralades.

samarretes per regalarSamarretes Souvenirs

Pels qui han visitat els Països Catalans i es volen emportar un bonic record, tenim samarretes de les ciutats i barris més emblemàtics, de les nostres festes populars i samarretes del tipus I LOVE CATALONIA.

Samarretes freakSamarretes frikis

T’agrada la informàtica i et veus obligat a arreglar qualsevol traste elèctric? La incompetència de la gent a vegades et fa pujar la mosca al nas? T’entenem perfectament i per això hem dissenyat aquestes samarretes, perquè deixis clar a tothom que saber d'informàtica no és motiu de ser esclau de ningú.

Més
  • anterior
Dalt